Veertig jaar geleden verschijnen ook in Nederland de eerste berichten over de toen nog mysterieuze, dodelijke ziekte aids. Sinds 1996 kan hiv goed worden behandeld met een combinatie van verschillende medicijnen. Die remmen de virusdeling, waardoor mensen met hiv niet langer komen te overlijden. Stichting HIV Monitoring houdt sinds 1996 gegevens bij over mensen met hiv in Nederland. We registreren de aantallen nieuwe diagnoses en verzamelen niet naar een persoon herleidbare gegevens uit medische dossiers, uiteraard alleen na toestemming. Al deze data gezamenlijk vergroten de kennis over de hiv-epidemie in Nederland.

Meer info >

0 Reacties

Geef een antwoord

©2023 De Nederlandse Vereniging van HIV Behandelaren

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?